Declaratii de dragoste

Declaratii de dragoste - Pagina 01

IndrgostitiDeclaratii de dragoste. Cu o declaratie de dragoste ii transmiti fiintei iubite, cat de importanta este ea pentru tine. Pentru aceasta exista numeroase posibilitati sa-ti dovedesti dragostea: o scrisoare romantica, o poezie, o invitatie in oras, o masa romantica, o floare. Cu alte cuvinte: pentru o declaratie perfecta de dragoste nu exista reguli. Asculta-ti inima si asterne si aici cateva cuvinte pentru omul iubit. O poti face apasand pe butonul CONTACT din partea de sus dreapta.

Pentru cea mai scumpa fiinta de pe Pamant...

Te iubesc din adancul inimii si iti multumesc ca imi este ingaduit sa pasesc prin viata alaturi de tine. Esti lucrul cel mai minunat, care mi s-ar fi putut intampla. Iti multumesc ca existi! (Elvira)

Declaratii de dragoste - 01

Te iubesc mai presus de orice, comoara mea, si vreau sa-ti spun ca tu esti persoana cea mai importanta din viata mea. Nu te voi parasi niciodata si inca de acum ma bucur de viitorul meu alaturi de tine. Te iubesc! (Aura)

Declaratii de dragoste - 02

Ce inseamna cerul fara ingeri? Acelasi lucru ca atunci cand nu esti langa mine. Daca ar trebui sa-ti spun, de ce te iubesc, va trebui sa-tie explic si de ce traiesc. Te iubesc! (Cer-Escu)

Declaratii de dragoste - 03

Declaratii de dragoste - Pagina 1

01 | 02