Cura de slabit cu ananas

Cura de slabire cu ananas

AnanasCura de slabire cu ananas. Asa cum si titlul da de intels, este vorba despre ananas, fructul galben si exotic. Cura de slabire cu ananas inseamna dimineata ananas, la pranz ananas, seara ananas. Cu alte cuvinte cura de slabire cu ananas apartine categoriei de diete cu un singur aliment

Cum functioneaza cura de slabire cu ananas?

Pentru o cura de slabire cu ananas, in care va trebui sa consumati nu mai mult de 1000 calorii pe zi, aveti nevoie de 2-3 kilograme de ananas. Dar atentie: ananasul nu este ananas oricum. Sunt permise doar fructele proaspete. Cele din doza sunt preparate, in marea lor majoritate, cu adaos de zahar. Pe langa fruct se recomanda apa si bineinteles sucul de ananas. Acest fruct este cunoscut prin continutul bogat de enzime, care stimuleaza digestia si arderea grasimilor.

Cura de slabire cu ananas | Efecte

Cu aceasta cura de slabire cu ananas puteti obtine efecte spectaculoase. Din pacate nu prea este vorba despre arderi de grasimi ci mai degraba despre o deshidratare rapida precum si pierdere de masa musculara. Daca insa vrem ca rochia sa ne incapa la petrecerea de peste cateva zile, atunci recurgem si la aceasta cura de slabire cu ananas.


Cura de slabire cu ananas | Dezavantaje

Cura de slabire cu ananas este o dieta unilaterala care va poate afecta sanatatea. In timpul dietei organismul este lipsit de minerale, de vitamine, proteine etc , care nu pot fi asimilate fara grasime. De asemeni intervin, nu de putine ori, adevarate atacuri de foame puternica. Si pentru ca este o dieta de scurta durata, la fel de repede apare si efectul de bumerang, cand te hotarasti sa te hranesti din nou normal.

In concluzie

Cine vrea sa slabeasca la repezeala cateva kilograme, ar putea sa faca o cura cu ananas. Aceasta este insa o dieta de foarte scurta durata.

Pagina 01 - Cura de slabire
Pagina 02 - Cura de slabire cu ananas
Pagina 03 - Cura de slabire cu otet si mere
Pagina 04 - Cura de slabire in somn
Pagina 05 - Tabel de calorii