Cura de slabit cu otet de mere

Cura de slabire cu otet de mere

Otet de mere

Cura de slabire cu otet de mere


La capitolul "Cura de slabire cu otet de mere" este vorba in prima instanta nu numai de otet de mere ci mai ales despre o alimentatie sanatoasa combinata cu multa miscare, cu sport. Otetul de mere are menirea de a impulsiona slabirea.


Care este efectul otetului de mere in cazul unei diete?

Otetul de mere este un lichig alcatuit din apa, acid acetic, minerale si diverse vitamine (A, B, C, E). Se spune ca otetul de mere ar avea puteri salutare. Suplimentar acesta ajuta la digestie si la arderea grasimilor.

Cum functioneaza cura de slabire cu otet de mere?

De fapt este vorba despre consumul de alimente cu calorii mai putine. In timpul dietei se rcomanda un consum de calorii la aproximativ 1200. Sunt recomandate produse cu continut redus de grasime, fructe, legume, cereale. Inainte de orice masa se recomanda un pahar cu apa in care se pune putin otet. Aceasta reduce senzatia de foame pentru ca se mai umple stomacul. In plus stimuleaza metabolismul si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Este foarte important ca pe langa o alimentatie sanatoasa sa faceti multa miscare. Numai asa ajungeti la o reducere optima a greutatii.

Evaluarea de cura cu otet de mere

Cura de slabire cu otet de mere stimuleaza metabolismul, ajuta la slabit dar este o metoda valabila numai la persoanele cu o productie redusa de suc gastric si de aceea dieteticienii sustin ca nu otetul este cel care ne face sa slabim. Mai degraba este vorba de o alimentatie sanatoasa. A nu se confunda cu acea cura de slabire de cateva zile si care are loc prin consumul exclusiv de lichide, respectiv apa si ceai.

Pagina 01 - Cura de slabire
Pagina 02 - Cura de slabire cu ananas
Pagina 03 - Cura de slabire cu otet si mere
Pagina 04 - Cura de slabire in somn
Pagina 05 - Tabel de calorii