Sfaturi cosmetice

Măşti de faţă

Masca de fata O reţetă pe cât de simplă pe atât de genială pentru un ten imaculat. Se amestecă cinci linguri de iaurt cu trei linguri de miere şi se aplică generos pe faţă şi pe gât timp de 10-15 minute. Se spală cu apă călduţă.

Citeşte mai mult...


Ingrijirea tenului

Sticla cu lapteProdusele lactate sunt nu numai gustoase şi sănătoase, dar la capitolul frumuseţe sunt adevărate multitalente. Poţi fi frumoasă cu lapte, smântână şi brânză de vaci. De ce este laptele atât de bun? Din interior acesta fixează calciul şi vitamina B în unghii şi dinţi, înfrumuseţează pielea şi întăreşte firul de păr. Aplicat din exterior are grijă de hidratarea tenului.

Citeşte mai mult...


Ingrijirea unghiilor

ingrijirea unghiilorFoarte indicat pentru porţiunile galbene de pe degete se înlătură prin frecare cu coaja de portocală netratată. După aplicarea lacului se lasă trei minute la uscat şi apoi degetele se pun într-un vas cu apă rece de la frigider. Lacul se fixează mai bine. Frigul precum şi aerul cald de la calorifere usucă unghiile. Se recomandă o cremă sau ulei de unghii pentru hidratare şi strălucire.

Citeşte mai mult ...