Ingrijirea tenului

Ingrijirea tenului cu produse lactate

Sticla cu lapte Produsele lactate sunt nu numai gustoase şi sănătoase, dar la capitolul frumuseţe sunt adevărate multitalente. Poţi fi frumoasă cu lapte, smântână şi brânză de vaci. De ce este laptele atât de bun? Din interior acesta fixează calciul şi vitamina B în unghii şi dinţi, înfrumuseţează pielea şi întăreşte firul de păr. Aplicat din exterior are grijă de hidratarea tenului. Grăsimile din lapte liniştesc tenul iritat şi ajută la regenerarea lui. Vitaminele din lapte catifelează pielea.


Ingrijirea tenului cu ulei de măsline

Ulei de masline si miereIngrijirea tenului, a părului si pielii corpului cu ulei de măsline şi miere. Un amestec de ulei de măsline şi miere, căldut, întins cu puţină vată pe gât, pe decolteu şi lăsat 20-30 de minute, ajută la o piele catifelată şi proaspătă. Acest amestec e recomandat mai ales la femeile de peste 30 de ani. Uleiul de măsline e foarte bun pentru pielea întregului corp precum şi pentru păr cu firele despicate la capăt.


Ulei de măsline, miere şi lămâie pentru un ten curat

Ulei de masline si lamaieIngrijirea tenului cu ulei de măsline, miere de albine şi lămâie. Cele mai multe femei cumpără pe bani grei creme care să le protejeze pielea feţii. Un peeling făcut în casă este cu atât mai bun, pentru că mai întâi că nu costă mulţi bani şi apoi nu conţine conservanţi sau alte substanţe inutile sau toxice. Aplicaţi un amestec de ulei de măsline, zahăr şi puţină lămâie. Este un peeling făcut în casă, care îndepărtează celulele uscate şi moarte, uleiul de măsline ajută la protejarea umidităţii, iar lămâia face ca pielea să-şi păstreze prospeţimea.


Suc de morcovi pentru ten

Suc de morcoviIngrijirea tenului cu suc de morcovi. O metodă foarte bună mai ales primăvara, după o iarnă deloc plăcută pentru ten. Nu, nu! Nu trebuie să daţi cu morcovii pe faţă, ci să beţi sucul de morcovi. Beţi câteva pahare cu suc de morcovi pe zi, timp de mai multe zile. Nu numai ca e sănătos, dar ajută la o culoare de ten sănătoasă. Ingrijirea tenului
(Foto: lifestyle.bzi.ro)