Unghiil - Design - 03

Ingrijirea unghiilor cu coajă de portocală

UnghiiPentru unghii ideale. Porţiunile galbene de pe degete se înlătură prin frecare cu coajă de portocală netratată. După aplicarea lacului se lasă trei minute la uscat şi apoi degetele se pun într-un vas cu apă rece de la frigider. Lacul se fixeaza mai bine. Frigul precum şi aerul cald de la calorifere usucă unghiile. Se recomandă o cremă sau ulei de unghii pentru hidratare şi stralucire.


Unghii cu design

Unghii moderne Colorat, crazy şi un pic altfel. Pentru cele care au încercat totul cu unghiile lor, acum există ceva deosebit. Fotografia celui drag sau poate a lui Brad Pitt scoasă de pe printer şi aplicată pe unghiile tale este o nouă posibilitate pentru altfel de unghii.

 


O poveste despre unghii

Unghii lungi9 metri de unghi. Un adevărat şoc pentru Lee Redmond: unghiile ei lungi de 70 cm, in total 9 metri de unghii, record aflat în Guiness Book, s-au rupt într-un "accident". Oare cum se poate trăi cu mega-unghii? O clientă a unui studio berlinez a făcut un experiment cu unghii mult mai mici dar atât de lungi încât a ajuns la concluzia că dacă doreşti să ai unghii extrem de lungi nu ai decât două soluţii: ori să fii şomer ori să ai atâţia bani încât în permanenţă să fie cineva lângă ţine să-şi folosească degetele în locul tău.

 


Inapoi | 01 | 02 | 03