Ingrijirea unghiilor

Ingrijirea unghiilor | Cartea noastră de vizită

Ingrijirea unghiilorBărbat sau femeie, pe lângă un păr frumos, unghiile sunt şi ele o notă hotărâtoare pe cartea noastră de vizită. Ele sunt "accesorii" la modă, iar pentru strălucirea lor trebuie să ţinem cont de câteva lucruri. Iată câteva reguli pentru unghii sănătoase şi frumoase

 


Ingrijirea unghiilor | Detergentul nu este întotdeauna recomandabil

Ingrijirea unghiilorDetergenţii nu se împacă bine cu unghiile, ele fiind atacate. Gospodinele vor trebui să poarte mănuşi de protecţie când fac curăţenie. In general domină ideea ca pentru conturarea mai uşoară a unghiilor, e bine să le facem înainte o baie în puţin detergent. Dar la persoanele cu piele uscată, aceasta ar putea să aibă un efect contrar.

 


Forfecuţa sau pila de unghii? NU forfecuţei de tăiat unghii

Forfecuta de unghii Pentru a scurta unghiile nu folosiţi forfecuţa. In caz excepţional puteţi folosi cleştele, dar ideală este doar pila de unghii.

 


Folosirea corectă a pilei de unghii

Pila de unghiiPila de unghii se aplica intr-o singura directie. O aplicare dezordonata si in toate directiile poate duce la ruperea unghiilor. Intotdeauna dinspre margine spre mijloc.

 


Ingrijirea unghiilor in concediu

Dizolvantele, lacurile consuma grasimile unghiilor, care au menirea de a le mentine elastice. Din cand in cand e bine sa le lasati fara lac si aceasta e cel mai bine de facut in concediu.

 

01 | 02 | 03 Inainte