Cura de slabit cu ananas

Cura de slăbire cu fructe (ananas)

AnanasCura de slăbire cu ananas. Aşa cum şi titlul dă de înţeles, este vorba despre ananas, fructul galben şi exotic. Cura de slăbire cu ananas înseamnă dimineaţa ananas, la prânz ananas, seara ananas. Cu alte cuvinte cura de slăbire cu ananas aparţine categoriei de diete cu un singur aliment.

Cum funcţionează cura de slăbire cu ananas?

Pentru o cură de slăbire cu ananas, în care va trebui să consumaţi nu mai mult de 1000 calorii pe zi, aveţi nevoie de 2-3 kilograme de ananas. Dar atenţie: ananasul nu este ananas oricum. Sunt permise doar fructele proaspete. Cele din doză sunt preparate, în marea lor majoritate, cu adaos de zahăr. Pe lângă fruct se recomandă apă şi bineînţeles sucul de ananas. Acest fruct este cunoscut prin conţinutul bogat de enzime, care stimulează digestia şi arderea grăsimilor.

Cura de slăbire cu ananas | Efecte

Cu această cură de slăbire cu ananas puteţi obţine efecte spectaculoase. Din păcate nu prea este vorba despre arderi de grăsimi, ci mai degrabă despre o deshidratare rapidă precum şi pierdere de masă musculară. Dacă însă vrem ca rochia să ne încapă la petrecerea de peste câteva zile, atunci recurgem şi la această cură de slăbire cu ananas.

Cura de slăbire cu ananas | Dezavantaje

Cura de slăbire cu ananas este o dietă unilaterală care vă poate afecta sănătatea. In timpul dietei organismul este lipsit de minerale, de vitamine, proteine etc , care nu pot fi asimilate fără grăsime. De asemeni intervin, nu de puţine ori, adevărate atacuri de foame puternică. Şi pentru că este o dietă de scurtă durată, la fel de repede apare şi efectul de bumerang, când te hotărăşti să te hrăneşti din nou normal.

In concluzie

Cine vrea să slăbească la repezeală câteva kilograme, ar putea să facă o cură cu ananas. Aceasta este însă o dietă de foarte scurta durată.


<< - 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - >>