Cura de slabit cu otet de mere

Cura de slăbire cu mijloace naturale

Otet de mere
Cura de slăbire cu oţet de mere

La capitolul "Cura de slăbire cu oţet de mere" este vorba în prima instanţă nu numai de oţet de mere ci mai ales despre o alimentaţie sănătoasă combinată cu multă mişcare, cu sport. Oţetul de mere are menirea de a impulsiona slăbirea.

Care este efectul oţetului de mere în cazul unei diete?

Oţetul de mere este un lichid alcătuit din apă, acid acetic, minerale şi diverse vitamine (A, B, C, E). Se spune că oţetul de mere ar avea puteri salutare. Suplimentar acesta ajută la digestie şi la arderea grăsimilor.

Cum funcţionează cura de slăbire cu oţet de mere?

De fapt este vorba despre consumul de alimente cu calorii mai puţine. In timpul dietei se rcomandă un consum de calorii la aproximativ 1200. Sunt recomandate produse cu conţinut redus de grăsime, fructe, legume, cereale. Inainte de orice masă se recomandă un pahar cu apă în care se pune puţin oţet. Aceasta reduce senzaţia de foame pentru că se mai umple stomacul. In plus stimulează metabolismul şi ajută la eliminarea toxinelor din organism. Este foarte important ca pe lângă o alimentaţie sănătoasă să faceţi multă mişcare. Numai aşa ajungeţi la o reducere optimă a greutăţii.

Evaluarea de cură cu oţet de mere

Cura de slăbire cu oţet de mere stimulează metabolismul, ajută la slăbit, dar este o metodă valabilă numai la persoanele cu o producţie redusă de suc gastric şi de aceea dieteticienii susţin că nu oţetul este cel care ne face să slăbim. Mai degrabă este vorba de o alimentaţie sănătoasă. A nu se confunda cu acea cură de slăbire de câteva zile şi care are loc prin consumul exclusiv de lichide, respectiv apă şi ceai.

 

<< - 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - >>